Huurincasso

Via een huurincasso zorgt HuurrechtJuristen.nl dat een huurder alsnog betaalt. Met respect voor huurder en verhuurder. We gebruiken onze uitgebreide ervaring en expertise om problemen met betalingsachterstanden op te lossen. Vragen? Bel 010 – 2681067. Of lees verder.

Garanties huurincassso via HuurrechtJuristen.nl

Met een traject huurincasso zorgen we dat jij als verhuurder het huurbedrag krijgt waar je recht op hebt. Op een nette manier. Met respect voor de huurder.

  • We verzenden aanmaningen
  • We sturen e-mails en berichten
  • We bellen meerder keren
  • Assertief en nooit agressief
  • Met respect voor de huurder
Crispijn Sneevliet - IntoCash - Staand
Crispijn - profielfoto

Crispijn Sneevliet

Incassospecialist en jurist

In 2005 heb ik HuurrechtJuristen.nl opgericht. Om verhuurders en vastgoedeigenaren te helpen. Stel je vragen gerust.

15 jaar huurervaring

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in incasso’s en specifieke huurincasso’s. Wil je een huurincasso-bureau inschakelen? Wij werken op basis van no-cure-no-pay.

Wij helpen je verder

  • Procedures tegen een vast tarief
  • 16 jaar ervaring in huurrecht
  • 91, klantwaardering

Wat is een huurincasso?

Een huurincasso is eigenlijk een speciale vorm van incasso die zich richt op huurachterstanden. Bij een huurincasso neemt een incassobureau een incassoprocedure van jou als verhuurder over. Het bureau zet – op een positieve manier – middelen in om de huurder tot betaling over te laten gaan. Doel hierbij is om de huurachterstand te verminderen en een ontruimingsprocedure te voorkomen.

Het is onze taak als Huurrechtjuristen.nl om de huurincasso in goede banen te leiden. We kijken goed naar de belangen van beide partijen. Zo houden we de relatie tussen verhuurder en huurder zo gezond mogelijk.

Onze huurincasso-juristen hebben specialistische kennis van het complexe huurrecht.

Met behulp van slimme automatisering structureren we het betalingspatroon van de huurder. Zo voorkomen we verdere huurachterstanden. Dit werkt zowel in het voordeel van de verhuurder als de huurder. We voorkomen bij 9 van de 10 huurincasso’s een rechtszaak. 

Buitengerechtelijke huurincasso

Het incasso-huurtraject is buitengerechtelijk. Dit betekent dat HuurrechtJuristen.nl direct contact heeft met de huurder, zonder tussenkomst van de rechter. De buitengerechtelijke incassokosten zijn wettelijk vastgesteld.

Altijd inzage in het proces

Bij HuurrechtJuristen.nl heb je 24/7 inzicht in het proces via jouw online dossier. Zo weet je exact hoe het incassotraject verloopt en hoe je ervoor staat.

Het uitgangspunt van HuurrechtJuristen.nl

HuurrechtJuristen.nl werkt vanuit de overtuiging dat huurachterstand snel moet worden ingelopen. Kosten voor huurder en verhuurder moeten laag blijven.

Ook moet de toekomstige huur op tijd worden betaald. Als de huurachterstand oploopt en betaling niet in zicht komt, kan een gerechtelijke procedure worden gestart. HuurrechtJuristen.nl overlegt dit op een transparante manier met de klant.

Wanneer kan ik mijn huurder uitzetten?

Een huurder uitzetten gaat niet zo maar. De huurder moet minstens drie maanden huurachterstand hebben. Of twee maanden, als de huurachterstand binnen een jaar na een vorige uitspraak van de rechter is ontstaan. En er zijn meer regels. We lichten ze graag toe.

Onze juristen kennen het complexe huurrecht als geen ander. Vraag advies aan onze juristen.

De relatie met de huurder blijft in stand

Meestal wil je niet dat de relatie met een huurder beschadigt. HuurrechtJuristen.nl werkt met respect voor de debiteur (huurder). Deze integere werkwijze wordt bevestigd via het Incasso Keurmerk en lidmaatschap van de NVI. HuurrechtJuristen.nl doet er alles aan om de openstaande factuur te incasseren, zonder dat de relatie tussen debiteur en crediteur onder spanning komt te staan.

Kosten incasso huur

Onze juristen verrichten de buitengerechtelijke werkzaamheden gratis. Een incasso huur procedure voeren wij uit op basis van no cure no pay. De incassokosten verhalen we op de huurder. Wij hanteren de wettelijke tarieven (WIK). Dit betekent dat we geen onredelijke kosten in rekening brengen. Bekijk ook het overzicht buitengerechtelijke kosten.

Huurincasso-traject starten? Wij kunnen je ermee helpen. 

Wat onze klanten zeggen

Edwin van Ee

2/ 10
9 april 2022

Waardeloos en onbetrouwbaar beloofde controle voeren ze niet uit doorsturen dossier naar deurwaarder duurt bijna een jaar.

Eelco R

10/ 10
8 april 2022

Zoey Baden

10/ 10
22 maart 2022

Na een wanbetaler waar ik geen raad mee wist, IntoCash in de arm genomen. Zij hebben hebben mij van A tot Z begeleid en geholpen om zo toch mijn verdiensten te krijgen. Fijn dat er mensen zijn die de juiste wegen weten en daarmee mij geholpen hebben. Top bedrijf met fijne mensen die van wanten weten en je persoonlijk bij staan.

Start chatgesprek
Stuur een bericht