Over Huurrechtjuristen.nl

HuurrechtJuristen.nl is een huurincassobureau uit Rotterdam. Wij helpen verhuurders verder bij huurgeschillen, contractkwesties, huurachterstanden en rechtszaken. Op een juridisch juiste manier, mét oog voor de debiteur.

Goed om te weten: in april 2022 is IntoCash.nl HuurrechtJuristen.nl geworden.

Relatie tussen debiteur en schuldeiser staat voorop

HuurrechtJuristen.nl is specialist in huurzaken. Juristen Crispijn Sneevliet en Jelle Jonker richtten in 2005 HuurrechtJuristen.nl. Het doel was duidelijk: op een andere manier incasseren. De incassowereld staat namelijk bekend om onvriendelijke en soms agressieve benaderingen van debiteuren. HuurrechtJuristen.nl benadert de debiteur altijd op een minnelijke manier. Deze werkwijze wordt bevestigd door het NVI Incasso Keurmerk.

Meer dan 15 jaar ervaring

Al onze juristen hebben meer dan 15 jaar ervaring met het complexe huurrecht. Onze juristen helpen je verder met het geven van juridisch huuradvies en bij huurkwesties, huurincassokwesties en rechtszaken.

No cure no pay

Komt het uiteindelijk tot een rechtszaak? Bij ons betaal je geen incassokosten. Alle kosten worden betaald door de debiteur. Jij krijgt op een zakelijke, eerlijke en kosteloze manier jouw geld terug.

Stichting Derdengelden

Het geld van onze opdrachtgevers staat altijd veilig op de derdengeldenrekening van Stichting Derdengelden NJG Incasso. Geld van onze opdrachtgevers blijft hierdoor strikt gescheiden van het bedrijfsvermogen van HuurrechtJuristen.nl.

Nederlandse Juristen Groep

Huurrechtjuristen.nl valt samen met IncassoJuristen.nl onder de Nederlandse Juristen Groep.

Start chatgesprek
Stuur een bericht