Bureau voor huurincasso

Jouw huurder betaalt niet. Dat is een vervelende en lastige situatie. Als bureau voor huurincasso helpen we je verder. Met respect voor je huurder. Vragen? Bel 010 – 2681067.

5 garanties van HuurrechtJuristen.nl

 • In 92% geen rechtszaak nodig
 • 9,1 klantwaardering
 • Minnelijke benadering huurder
 • Betrouwbaar via NVI Incasso Keurmerk
jelle jonker - intocash - staand
Jelle Jonker IntoCash - Profielfoto

Jelle Jonker

Incassospecialist en jurist

In 2005 heb ik HuurrechtJuristen.nl opgericht. Om huurincasso duidelijker en betrouwbaarder te maken. Stel je vragen gerust.

Wat doet HuurrechtJuristen.nl?

HuurrechtJuristen.nl helpt je verder wanneer jij een financiële discussie hebt met je huurder. Bijvoorbeeld bij huurachterstand of discussies over de borg.

Onze juristen vorderen het geld waar jij recht op hebt voor je terug. De incassokosten die we maken, verhalen we op de debiteur (huurder).

Wat we doen in het kort

 • We sturen de huurder aanmaningen
 • Ook sturen we e-mails en berichten
 • We bellen de huurder meerdere keren
 • Altijd op een minnelijke (vriendelijke) manier
 • Jij betaalt niets

Meer dan 16 jaar ervaring

Onze juristen hebben meer dan 16 jaar ervaring in huurincassokwesties en het voeren van rechtszaken omtrent huurkwesties. Ons bureau voor huurincasso inschakelen? Neem contact op.

Wij helpen je verder

 • Procedures tegen een vast tarief
 • 16 jaar ervaring in huurrecht
 • 91, klantwaardering

Een bureau voor huurincasso inschakelen? Zo werkt het

Je schakelt een bureau voor huurincasso in wanneer jouw huurder niet betaalt. Zelf heb je al alles geprobeerd om de huurder tóch te laten betalen, zoals het versturen van herinneringen en het bellen van de huurder. Misschien ben je zelfs al meerdere keren langsgegaan. Maar niets helpt.

In dat geval helpt een bureau voor huurincasso zoals HuurrechtJuristen.nl jou verder. We zijn een ervaren bureau en incasseren op een juridisch juiste manier. De huurder benaderen we op een vriendelijke wijze. Ook geloven we in de kracht van betalingsregelingen.

Door deze werkwijze weten onze juristen meer dan 90 procent van de vorderingen zonder tussenkomst van de rechter af te handelen.

Ruim 90 procent van de vorderingen wordt zonder tussenkomt van de rechter afgehandeld

No cure no pay huurincasso

HuurrechtJuristen.nl werkt op basis van no cure no pay. Dit betekent dat jouw huurder de incassokosten betaalt. Ook betaal jij geen abonnementskosten of andere extra incassokosten zoals provisiepercentages.

Zo gaan we aan de slag: 6 stappen

 1. Een debiteur weigert te betalen. Jij dient een vordering bij ons in.
 2. Wij pakken de zaak voor je op. We sturen brieven. En we benaderen de debiteur (huurder) via telefoon, e-mail, sms en WhatsApp.
 3. Betaalt de debiteur niet? Dan kunnen we een rechtszaak starten (niet verplicht!)
 4. Starten we een rechtszaak? Dan stellen we de dagvaarding op. Hiermee wordt de debiteur voor de rechter gedaagd.
 5. De dagvaarding wordt door een deurwaarder overhandigd aan de debiteur en de rechtbank.
 6. We pakken de gehele rechtszaak op en voeren het woord.

Altijd inzage

Transparantie vinden wij erg belangrijk. Je hebt bij ons 24/7 inzage in je huurdossier via ons online portaal. We houden je op de hoogte van je dossier aan de hand van duidelijke voortgangsrapportages en tonen alle correspondentie tussen onze juristen en de huurder.

Jij weet dus altijd hoe het traject verloopt.

Kosten incassobureau inschakelen voor de debiteur

HuurrechtJuristen.nl werkt op basis van no cure no pay. Dit betekent dat de debiteur (jouw huurder) onze incassokosten moet betalen. Deze kosten zijn wettelijk bepaald (WIK) en vallen dus nooit onredelijk hoog uit. Er moet ten minste één betalingsherinnering (ook wel aanmaning) zijn verstuurd naar de debiteur om alle incassokosten op de debiteur te kunnen verhalen.

Daarnaast weten onze juristen in meer dan 90 procent vorderingen te incasseren zonder tussenkomst van de rechter. Dit voorkomt oplopende kosten voor jouw debiteur.

Professioneel bemiddelaar

Onze juristen kunnen ook optreden als bemiddelaar in huurdiscussies, door een betalingsregeling voor te stellen. Door het treffen van een betalingsregeling, wordt in veel gevallen een rechtszaak voorkomen. Dat scheelt de verhuurder veel tijd en de huurder veel tijd én kosten.

Huurrechtjuristen.nl: Bureau voor huurincasso

Stichting derdengelden

Sta je op het punt om een bureau voor huurincasso in te schakelen? Check dan altijd of dit bureau een stichting derdengelden heeft. Dit is een aparte stichting met een eigen bankrekening. Op deze rekening komt de betaling van de debiteur terecht.

Het geld waar jij recht op hebt, wordt hierdoor gescheiden van het bedrijfsvermogen van het bureau voor huurincasso. Het geld staat dus altijd veilig. HuurrechtJuristen.nl heeft een stichting derdengelden.

Rechtszaak onvermijdelijk?

Bureau voor huurincasso inschakelen? In 90 % van de gevallen lost HuurrechtJuristen.nl incassoprocedures op zonder het starten van een rechtszaak. Is een rechtszaak onvermijdelijk? Dan gaan we deze samen met jou aan. Voor een vast tarief, ongeacht de procedureduur en hoeveelheid werk.

Neem contact op met HuurrechtJuristen.nl

Wat onze klanten zeggen

Edwin van Ee

2/ 10
9 april 2022

Waardeloos en onbetrouwbaar beloofde controle voeren ze niet uit doorsturen dossier naar deurwaarder duurt bijna een jaar.

Eelco R

10/ 10
8 april 2022

Zoey Baden

10/ 10
22 maart 2022

Na een wanbetaler waar ik geen raad mee wist, IntoCash in de arm genomen. Zij hebben hebben mij van A tot Z begeleid en geholpen om zo toch mijn verdiensten te krijgen. Fijn dat er mensen zijn die de juiste wegen weten en daarmee mij geholpen hebben. Top bedrijf met fijne mensen die van wanten weten en je persoonlijk bij staan.

Start chatgesprek
Stuur een bericht